Neler yeni
Metin2 Support

Metin2 Dünyasına Hoş Geldiniz! Yeni bir maceraya adım atın ve topluluğumuza katılın. Sorularınızı sormak, deneyimlerinizi paylaşmak ve diğer oyuncularla iletişim kurmak için hemen kaydolun. Kayıt olun, etkileşimde bulunun ve Metin2 dünyasındaki serüveninizi daha da özel hale getirin. Birlikte oynamak için sabırsızlanıyoruz!

Destiny2 Sistem Gereksinimleri

Nibiru

Member
Destiny 2 oynamak için bilgisayarınızın belirli donanım ve yazılım gereksinimlerini karşılaması gerekir. Oyunun sistem gereksinimleri, minimum ve önerilen olmak üzere iki kategoriye ayrılır. Minimum gereksinimler, oyunun çalışabilmesi için gerekli en düşük donanım özelliklerini belirtirken, önerilen gereksinimler ise oyunu daha yüksek performans ve grafik kalitesiyle oynamak için gereken donanım özelliklerini içerir.

Destiny 2 sistem gereksinimleri 2

Minimum Sistem Gereksinimleri​

• İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i3-3250 veya AMD FX-4350
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7850
  • Depolama: 105 GB boş alan
  • DirectX: DirectX 11

Önerilen Sistem Gereksinimleri​

• İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-2400 veya AMD Ryzen R5 1600X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon R9 390
  • Depolama: 105 GB boş alan
  • DirectX: DirectX 11

Ekstra Bilgiler​

• İnternet Bağlantısı: Destiny 2, çevrimiçi bir oyundur ve sürekli bir internet bağlantısı gerektirir.
  • Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı

Notlar​

• Depolama Alanı: Oyun güncellemeleri ve genişlemeleri nedeniyle depolama gereksinimleri artabilir.
  • Sürücüler: En iyi performans için ekran kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin olun.
  • Donanım: Daha yeni donanımlar, daha iyi oyun performansı ve grafik kalitesi sağlayabilir.

Konuyu görüntüleyenler